Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Wednesday, April 28, 2010

Kini Aku Kembali!


Salam. Rasanya dekat 3 minggu aku tak online, kan? Bukan apa....ada banyak hal kerja yang nak disudahkan....terpaksalah korbankan hal online ni....
*
*
*
*
*
*
Baru-baru ni....anak2 aku sakit.....si Adik dengan bisulnya....si Along pulak demam....tak lama kemudian, aku pulak yang sakit....3 hari cuti sakit....sakit apa? Sebenarnya aku memang ada masalah lutut....doktor kata masalah dislocation....jadinya aku ni memang kena berhati-hati sebab anytime je lutut aku boleh terkehel dgn sendirinya....bila terkehel tu, aku boleh terjatuh! So, hari tu aku terjatuh lah....tak le teruk sbb sempat berpaut tapi ia memberi kesan pada bhgn pinggang & belakang aku ( yg dah sedia sakit ).....
*
*
*
*
*
*
Pergi HPJ, dapat ubat tahan sakit yang tak mampu nak tahan sakit.....seharian menanggung kesakitan....tak leh nak tidur....esoknya pergi ke Klinik Keluarga Mindef....dapat suntikan sejarum....barulah lega rasanya....tapi rasa macam duduk atas kapal selama 2 hari tu....
*
*
*
*
*
*
Alhamdulillah, sekarang ni wpun masih ada rasa sakit sikit2....aku dah kembali aktif seperti sediakala....3 hari sakit tu....membuatkan aku hilang 3 kg berat badan sebab tak lalu makan kerana mulut rasa pahit ubat....
*
*
*
*
*
*
Insya Allah, lepas ni aku akan kembali merapu meraban kat blog aku yang serba sederhana ini. TQ kepada kawan2 yg sudi menjadi follower blog aku ni....
*
*
*
*
*
*
Tunggu....lepas ni aku ada cerita pasal WANG a.k.a MONEY! Kepada follower blog aku, aku akan send message kpd anda sekalian....takleh cerita di sini kerana ia terlalu open to public.
Sekian, wassalam.

3 comments:

  1. sian ko lina... take care wehh...

    ReplyDelete
  2. salam. TQ kawan2....insya allah, nasihat kalian akan ku turuti

    ReplyDelete