Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Saturday, April 3, 2010

Lepas Kepala, Mata le Pulakkk............




Salam. Aku sungguh risau melihat keadaan anakku yang seorang ini. Baru aje 2,3 hari lepas aku buat entri pasal bisul di kepalanya....hari ini entri pasal bisul di atas keningnya pulak! Apalah nasib....asyik tumbuh bisul....takde mata pulak tu....
*
*
*
*
*
*
Luka torehan di kepala dah makin sembuh tapi bisul baru ni pulak yang menyakitkan. Tapi dah namanya budak....selagi tak betul2 sakit, dia tetap buas macam selalu jugak.....cuma tatkala bisul tu rasa sakit berdenyut-denyut, barulah dia akan bagitau sakit sambil tunjuk kat tempat yang sakit tu.
*
*
*
*
*
*
*
Nampaknya, nak kena ke hospital lagilah lepas ni....sebab kali ni ada 2 tempat yang tumbuh bisul baru ~ 1 kat kening, 1 lagi kat bahagian tepi kepala sebelah kiri (tak perasan sebab tertutup dgn rambut)
*
*
*
*
*
*
*
Aku bimbang kalau Zahin kena admit je....satu hal pulak nak kena menunggu di hospital, kerja pulak tengah banyak.....
*
*
*
*
*
*
*
Untul lebih info pasal bisul, sila ke :
http://pmr.penerangan.gov.my/bisul
www.infosihat.gov.my/penyakit/kanak-kanak/bisul
farramylittleworld.blogspot.com

2 comments:

  1. sian anak2 hang lina...

    eh, nnt kalu ada masa pi jawab TAG kat belog aku yer

    ReplyDelete
  2. Lin, take care yer anak tu.. kalau nak kena, kita pun tak jangka. harap cepat baik.. but your son tu, yer la, nama pun budak.. nampak coooool jer :-))))

    ReplyDelete