Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Friday, February 19, 2010

Blog : Entry Kering Idea di Petang Hari



Salam. Dah beberapa hari tak update blog sebab aku sibuk dgn tugas sbg S/U Jawatankuasa 3K dan S/U Jawatankuasa Mesyuarat.....plus sibuk melayan kerenah anak2 pula....curi-curi masa layan FB di samping menanda buku anak muridku.
*
*
*
*
*
*
*
Hari ni pulak mcm kering idea nak menulis....so, aku upload gambar2 ajelah....tengok aje lah ye....
*
*
*
*
*
*
*
Gambar atas sekali tu kat Jusco Equine Park...budak2 ni nak main kat Kid's Fun Zone lps aku keluar dari post office krn renew lesen memandu yang dah 2 mggu tamat tempoh!
*
*
*
*
*
*
Lps balik dari Jusco Equine Park, anak2 ku tersenyum gembira krn tlh berjaya 'menerbangkan' duit aku........dan wajah aku pulak macam dalam gambar ketiga tu! Senyum dalam paksa...paksa dalam rela....
*
*
*
*
*
*
Sekian, entry tah apa-apa........

2 comments:

  1. Tak pe la Lina, senyum tu kan ke sedekah... Biar kita yang seksa asal anak2 gumbira.... Hohoho!

    ReplyDelete
  2. Tu la pasal....mahu anak gumbira....mak seksa sikit la....

    ReplyDelete