Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Sunday, May 2, 2010

Botol Susu : Entry Edisi Kena Cabar



Salam. Ni satu lagi entry yang aku buat kerana dicabar oleh kawan aku MR.....
*
*
*
*
*
Amacam, MR? Aku boleh challenge kau tak? Ha..ha..ha....kalau nak basuh botol susu setakat sebotol je...memang aku tak suka...sebab tu kumpul bagi banyak2 dulu baru basuh!
Setakat ni tak pernah lah lagi botol susu anak2 aku berkerak atau berdaki kerana terbiar semalaman di bawah sofa atau yang sewaktu dengannya sebab aku train depa supaya bubuh botol susu dalam sink lepas habis minum....dan anak2 aku ikut arahan sebab mak depa garang!
*
*
*
*
*
*
Botol yang bersih kat dalam bakul tu Along yang punya.....tapi kadang2 aku rembat jugak untuk buat susu Adik!
(kena sorok2 sebab Along tau itu botolnya bila dia tengok sticker nama )
*
*
*
*
*
*
Botol yang belum bercuci tu....Along dan Adik yang punya....edisi lewat petang semalam dan malam....pagi ni baru cuci.
*
*
*
*
*
*
MR, terjawabkah soalan kamu itu?
*
*
*
*
*
*
1. Anak siapa paling kuat membotol?
*
*
*
*
*
2. Mak siapakah yang paling malas basuh botol susu anak?
*
*
*
*
*
*
Wassalam.

2 comments:

  1. hahahahaha... anak ko menang cikgu lina! aku punya 6 botol jer, ko punya 7! hihihihi

    ReplyDelete
  2. aku pun kumpul dulu baru basuh..

    ReplyDelete