Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Friday, May 28, 2010

"Mak, uting ambut...."

Sebelum digunting rambutnya.....

Sedang digunting rambut....sampai terlentok kepala Along

Lepas Along, Adik pulak..............

Sampai terkenyit-kenyit mata Adik........

Salam. dah 2,3 hari si Along minta belikan mainan untuknya..........tapi sebab belum gaji lagi, aku buat-buat tak dengar aje.....semalam, dia minta lagi.....tapi sebab kami tak layan permintaannya itu.....Along tukar topik....terus dia kata nak gunting rambut pulak....
( diorang memang rimas berambut panjang, sebab tu selalu style botak aje )
*
*
*
*
*
*
Si Along ni memang cerdik sebab dia tahu kedai gunting rambut tu bersebelahan dengan kedai mainan........
( alah.........kedai SaveCost 99 aje....aku ni kan golongan sederhana )
*
*
*
*
*
*
Jadinya semalam.....pergilah kami 4 beranak ke kedai gunting rambut.....itupun naik motor aje...........
( budak2 ni suka sgt sebab dpt naik motor, aku pun lega sbb tak payah pening cari parking )
*
*
*
*
*
*
Mula-mula, gunting rambut Along dahulu.....kemudian rambut Adik pulak. Akhir sekali, gunting rambut abahnya pulak.............tiga kepala kena RM 18.
Sekian.

No comments:

Post a Comment