Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Sunday, March 28, 2010

Along Dah Pampersless!


Salam. Hari ni Along dah berumur lebih kurang 3 tahun 8 bulan.....( lahir pada 16/7/2006) dan dah dekat sebulan dia tidak memakai pampers lagi di waktu siang....hanya pakai waktu tidur malam sahaja.
*
*
*
*
*
Mula-mula cerai pampers, susah jugak la.....asyik kena tanya dia nak kencing tak? Lepas seminggu, dah ok dah....dah boleh bagitau nak kencing. Cikgu taska dia pun bagus...bila aku dah pesan yang si Along dalam training cerai pampers, diorang pun support....
*
*
*
*
*
Cumaaaaa.........Along akan minta pampers bila dia rasa nak berak! Agaknya....dia geli bontot kot?

3 comments:

  1. anak aku minggu depan umo 3 tahun. becakap kemain pandai, tp bila suruh bagitau kalau nk kencing berak... jgn harap! tak saba tunggu dia 'merdeka'... lemas dah haku hari2 kena nukar pampers siang mlm..

    ReplyDelete
  2. sama la dengan Adib.. Hari tu try sekali. Tapi yang tak best kencing dulu baru cakap. Nasib baik tak berak!

    ReplyDelete
  3. tapi pelik tau....kat taska, pandai pulak dia bgtau cikgu yang dia nak berak...kat rumah je mengada-ngada nak pakai pampers utk berak!

    ReplyDelete