Kasih-sayang tiada batasnya...hari ini hilang, esokkan menjelma...

Wednesday, March 3, 2010

Robotik di SKPP 16 ( 1 )



Salam. Kali ni kita tengok pulak apa yang aku buat di skolah.....haaaa..............inilah dia team First Lego League dari SKPP 16 (1). Baru setahun jagung tapi penuh semangat juang....
*
*
*
*
*
*
Nampak macam senang, kan? Tapi puas jugak nak memasang set Lego ni....nasib lah budak2 ni biasa bermain dengan Lego....so, kerja2 memasang serah kat depa la....
Set2 ni datang dgn robotnya tapi robot takde dlm gambar......Skolah aku dpt set ni dalam 4 set.....total value adalah dalam RM 20k kot......
*
*
*
*
*
*
Nak masuk pertandingan ni pulak, setiap team consist of 10 persons need to pay about RM 5k.....but for schools in Putrajaya, the fees has been paid by PPWPP.....meaning that teams from Putrajaya need to be excellent in the competition!
*
*
*
*
*
Well, that's all for now.

No comments:

Post a Comment